Info

Hallo, ik ben Helpens Peter, geboren in 1967 in Etterbeek - Brussel, woonde bijna 40 jaar aan de rand van Brussel en verhuisde naar het prachtige Heist-op-den-berg.

Mijn hele leven heb ik altijd een grote voorkeur gehad voor fotografie, een hobby die we altijd hebben gekoesterd en waar we nog steeds het meeste plezier aan beleven, en waarbij we ons altijd moeten realiseren dat we altijd tijd tekort komen om mooie momenten vast te leggen.

Ik hou van muziek, maar ik heb niet het talent om zelf muziek te maken. Het combineren van mijn liefde voor muziek en fotografie was echter een eenvoudige keuze voor mij om van te genieten. Goede foto's maken in een paar minuten gericht op het perfecte moment, het juiste licht vangen, bewegen onder het oorverdovende geluid van een optreden, het is echt een spannende uitdaging voor mij. En ik heb het geluk gehad om een ​​groot aantal live optredens te fotograferen, in samenwerking met een aantal fantastische mensen.

Daarnaast zijn we ook nog vrijwillig lesgever in het Cursuscentrum, waar we Lightroom en smartphone fotografie geven. Geregeld worden we ook gevraagd door het lokaal bestuur om foto's aan te leveren voor de gemeentekrant Hallo Heist! 
Jouw moment verdient het om vastgelegd te worden!?! Neem contact op !!

Alle inhoud op deze website, inclusief artikelen en afbeeldingen, is eigendom en copyright (c) van Peter Helpens, tenzij anders vermeld. Als je iets van deze website wilt gebruiken, neem dan contact op met Peter Helpens.