Reactie plaatsen

Reacties

Pieter Geens
2 jaar geleden

​Peter is nu een van onze huisfotografen. Zijn kracht is zijn onopvallendheid (tenzij hij tussen twee klikken een rookwolk uitblaast met zijn dampsigaret ;) ). Ik geniet vooral van zijn foto's van kleine details: voeten die tegelijk springen, een frons of een knipoog. Ook in zijn foto's zit veel energie en actie. Deze man kent zijn vak.

Jef Buelens
2 jaar geleden

​In het begin kon ik het niet mee naar huis nemen, maar ondertussen wel: het silhouet van Peter Helpens dat je vanuit je ooghoeken voor, achter, boven of naast het podium ziet opduiken. Het geeft ook veel anticipatie, want je weet dat je een paar dagen later getrakteerd wordt op mooie foto's van het optreden, vaak met een originele en onverwachte insteek. Geef die man altijd een backstage pas.

Tom Cosemans
2 jaar geleden

Met een drukke agenda en een volle zomer komen we veel fotografen tegen.
Best mooie foto's! Maar deze zomer met The Fools waren we erg verrast door "Helpens Peter Fotografie".
De foto's waren zo mooi en artistiek dat we ze vroegen om ze in ons eigen archief te plaatsen.
Een ding is zeker, als we live foto's nodig hebben, weten we het adres van Helpens Peter Fotografie al!
Een aanrader voor iedereen in het vak.
Bedankt Peter voor de mooie foto's! Vanwege het hele Fools-team.

Raf Maris
2 jaar geleden

Ik ben Peter in zoveel verhalen tegengekomen. Elke keer staat hij klaar om onze beste kant vast te leggen. Of het nu gaat om de start van een nieuwe band of reclame voor een groter evenement, hij zorgt altijd voor de mooiste foto's. Steeds vaker zie ik foto's verschijnen op social media met onderaan "Helpens Peter Photography". Door zijn jarenlange ervaring geniet hij steeds meer bekendheid in Heist-op-den-Berg en omstreken. Dankzij zijn enthousiasme, prettige persoonlijkheid en mooie foto's is Peter een vaste waarde geworden in het live band circuit!​